March 11, 2007

Jeg er RASENDE!

NÅ ER DET NOK!!!!
Jeg er drittlei av å gå som et anspent offer rundt i Oslos gater. Du MÅ faktisk være skjerpa, ergo du må gå rundt å være redd som bare det. Jeg har gått aleine to kvelder på rad. Da snakker vi om et åar hundre meter omtrent. For vi jenter her i Oslo må jo planlegge hele kvelden i forhold til åssen vi skal komme oss hjem, hvem som kan følge oss osv. Det er faktisk helt vanlig at gutter vi kjenner/bekjente må følge oss hjem kun for å følge oss hjem. Det føles dritfarlig å gå i byen om dagen. Bare det er mørkt så går jeg og tenker at en farlig mann kan dukke opp hvor som helst. Bak hver en bil, i hvert et portrom og bak hvert et tre. Det er helt sinnsykt!!!!!!! Jeg gikk hjem i går 00.15. Jeg skulle IKKE langt, og tok mine forholdsregler: Bare i opplyste gater, helst ytterst på fortauet sånn at jeg er synlig for bilister. Alt dette samtidig som jeg går og klamrer meg fast i nøkkelknippet mitt som jeg tenker jeg kan stikke noen med samtidig som jeg drar ut splinten av overfallsalarmen. Så går jeg og tenker...Overfallsalarm. Pøh. Alle vil vel tro det er en bilalarm eller noe. Lyden er GRUSOM og gjennomtrengende. Men hva hjelper det å ringe til noen? De vet hvor du er, men kommer garantert for seint.

HØR HER VOLDTEKTSMANN!!!!!!! STAPP TISSEN NED I BUKSA DI OG TENK PÅ HVILKEN LIVSLANG SMERTE OG TRAUME DU PÅFØRER ANDRE MENNESKER FORDI DU HAR PROBLEMER. OPPSØK HJELP.

Jeg mener det ass. Jeg blir forbanna. Så går vi jenter rundt da og snakker om dette og er redde som små kjøttmeiser. Møkka. Jeg har aldri vært spesielt redd for å gå hjem, men nå er det relativt farlig og man vet aldri hvem det rammer. Jeg er hundre ganger mer redd i OSLO enn jeg var i Rio de Janeiro.... its the truth.

Politiet går ut med råd til oss om hvordan vi burde oppføre oss og i går hørte jeg at det var gjort en undersøkelse på hva som gjør deg til et offer. Du skal IKKE: Hviske, klore/bite/slåss/skrike eller prøve å rømme. Nå tviler jeg på at jeg hadde hvisket...MEN JEG HADDE SLÅSS OG SKREKET.

Så står jeg opp i dag etter en natts søvn i min trygge seng...
Så sjekker jeg morgenavisa.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1684010.ece

Jeg sier..NÅ er det nok.


2 comments:

Anonymous said...

Agnetha, ikke gå alene!

Liv Jorunn said...

Nei, det sier jeg også.

Men sånn by the way, så har du'n. Sjekk bloggen min for info.