August 5, 2009

Nå er jeg hjemme!

Etter å ha bodd diverse steder i sommer, inkludert hjemme hos svigers en liten periode (takk for det!) har jeg nå funnet roen i min nye bopel..denne bopel deler jeg da med Elling. I dag merket jeg at etter en lang og koselig sommer med mye folk rundt meg til enhver tid (og nå også jobben) var det godt å bare surre litt rundt aleine. Jeg dro til Majorstua etter jobb og kjøpte en kaffevisp - som er den nye gadget i mitt liv! Herlig skum på kaffen! Etterpå suste jeg rundt i min egen verden med nye briller på nesa som jeg hentet i dag. Det var godt! Man trenger virkelig litt alenetid, og i denne leiligheten tror jeg alenetid skal gå heelt fint, for jeg syns vi har fått det supergromt!!! Mye på grunn av alle de fine gavene til bryllupet (JULAFTEN ALTSÅ!!).

Jeg har kost meg fælt med jenteserier på vår nye 42" også...helt GREIT. Håper alle dere andre har overlevd overgangen fra ferie til jobb/skole.

Ps. Jeg gjør som Eirin og oppfordrer alle til å se den toffe bryllupsvideoen "JK Wedding Entrance Dance"...den er bare så morsom!

1 comment:

Auuud said...

Gratulerer med ny bolig! Her bor vi enda i kjelleren til mor, håper på å få ordnet med bolig snart! Her har de fleste gavene til bryllupet blitt pakket ned, pga. plassmangel..:/ Gjett om vi ser frem til å få vårt eget! Nyt tiden som nygifte, i ny bolig og på jobb! :)