September 6, 2005

Argh!

I dag har jeg vært RASENDE!!!! Skal vedde på at jeg har forbrent x antall kalorier bare på å planlegge hvordan jeg skulle skjelle ut folk på jobben, HVIS jeg kunne. Hvor kommer alt denne aggresjonen fra? Jeg trooor det har noe med hormoner å gjøre, for jeg har liksom ikke greid å styre tankene vekk fra det heller. Vanligvis tenker jeg bare "jaja, er det så farlig, dum di dei", liksom! Men i dag, i DAG? Ikke noe dum di dei her i hønsegården nei, her klikker vi i 360 graders vinkel fordi noen snakket litt skrikende høyt om en kaffeautomat som ikke funka, eller fordi oppvasken hoper seg opp, eller fordi det er 190 grader i oppvaskmaskinen, og mannfolka kaster søppel i bestikket... og jeg aldri går hjem når arbeidsdagen egentlig er slutt, men en halvtime etter.

Hah..jeg HADDE grunn til å være sur når jeg ser nærmere på det!

SO LONG loosers!!!(og alle dere andre må ha en fin dag) <--- *flir*

5 comments:

marianne said...

hej baben..:) syns du hadde veldig god grunn til å være sint ej. men so syns ej ofte at du he det også da;) du e altfor snill, det e det du e! en vakker dag kjeme du til å sprenge ei åre...:)

vel, skulle berre seie god natt, og at ej e glade i dej. *smask*

marianne said...

see how special that was? :D

Anonymous said...

Nettopp, altfor snill!

Agnetha said...

Aaaoooåå..joa. Jeg er nok litt snill. Men man kommer ikke langt akkurat i vikarbyråd hvis man driver og klikker hele tida:) Hvem er pdama??

Til Marianne - that WAS special;)

Agnetha said...

ps. jeg gikk selvfølgelig ikke til tida idag heller..