September 13, 2005

Søsken på nett


Jeg har jobbet sammen med min bror idag. Interessant. Emil (broren min) og jeg har skremmende lik humor. Hele dagen på jobb har vi altså hørt på P3, det er utrolig mye vittig som blir sagt på P3 i løpet av en dag. Der vi jobber er det mang rom, og ekko, og vi har for det meste jobbet på forskjellige rom, med radioen høyt på i midten av huset..(oppussing). Med jevne mellomrom brøt vi ut i latter, alltid på likt, av en morsomhet. Det gjorde selvfølgelig til at vi lo enda mer... Genialt. Eksempelvis kan jeg nevne at de diskuterte i "Kyrre" dette med at Kjell Magne Bondevik skulle opp til Harald på slottet og fortelle Hans Majestet om valget og om hans beslutning om å gå av. De mente i P3 at det måtte modernisering til, for kongen har jo helt sikkert sittet hele natten på VG- nett og trykket "oppdater-oppdater-oppdater-oppdater" på valgsiden, og fått med seg alt sammen. Jeg lo. Godt.

En annen ting som var ganske underholdende var når vi lærte hvordan man skal vaske en tupé, alt etter om den er med ekte eller falskt hår, og at man kan velge om man vil vaske den i dusjen, eller ha den i vasken... :) vi lo mer.

P3 gjør arbeidsdagen 10 ganger morsommere og mer livlig. Jeg kan anbefale det på det sterkeste. De gangene jeg lo mer enn min bror, var de gangene han sang i falsett med på "your beautifuul" med James Blunt, og kunne teksten... ;)

Takk P3.
Takk lillebror.
- og takk Pappa for foreløpig arbeidsplass!

1 comment:

Anonymous said...

Ja, de fantastiske barna mine.....