November 22, 2005

Det var bulken sin det

Jess. Jeg er nummer tre i familien Fevang til å kjøre på postkassa. Skulle bare på butikken. Rygge inn i gården. That's it.. med et smell så har jeg bulka bilen til mamma. Nice. Kult. Stilig lissom. Stolt av det.

Ellers så har jeg vært på roadtrip til Trondheim i helgen. Lange turen sin det. Ai ai, men det var jo koselig også. Med godt selskap går jo det meste bra. Kveld og natt til søndag spilte jeg poker i turnering mot elleve andre. Jeg spilte "dum og sjarmerende jente som ikke skjønte reglen" og BAM! Så hadde jeg rundjult en hel hurv i poker gitt. Jeg kom på fjerdeplass og var meget stolt av det i grunn. Det morsomste var at jeg nesten ikke kjente noen av de folka jeg spilte mot (bare gutter bortsett fra ei jente) og at de prøvde å være høflige og tapre da de tapte for meg, men plutselig ropte en av dem høyt ut til meg "JEG nekter å tape for ei dame som ikke har peiling på reglene!!!!!!!!!"... hihi. Festlig. Jeg satt med Nord-Norges største glis og gossa meg (godtet meg for de som måtte lure på hva gosse meg betyr..forøvrig utrolig rart uttrykk) og gned meg i hendene. Ahh.. søte vinnerfølelse.

På vei hjem fra Trondheim kjørte vi med en passelig stor rammemadrass på taket. Den var plastet med søplesekker, teip og noen rimi og remaposer innimellom. Jeg kan si så mye som at vi så ut som et flagrende sirkus der vi dundra nedover Østerdalen i snøføyka. Plasten blei røska av litt etter litt, stakkars madrassen var vel bånntæla en stund. Jeg lurer på om den kommer til å overleve.

God kveld.
Hilsen KRÆSJÆRn.

6 comments:

Anonymous said...

Du føler ikke at du glemte å nevne hvem som IKKE har hatt bilen i nærkontakt med postkassa??????????

Agnetha said...

Jeg trenger vel ikke å kommentere noe ytterligere...alle skjønte regner jeg med.

Anonymous said...

Velkommen inn i forsikringselskapets rekker...4 uker siden sist nå...sweet

Anonymous said...

Det er jo ikke noe nytt at jenter og rygging ikke hører sammen. Godt du ikke skulle lukeparkere...

Sånn! Vet hva andre har å si om den saken, men måtte bare få det ut. Det er vel forventa at jeg skal komme med en spnn kommentar, og hvorfor kjempe mot en naturlov?

Anonymous said...

Hmm...kan du ramse opp reglene i poker for meg, lille venn?? :P

Agnetha said...

:) og så var vi på besøk hos Thomas!! det var gøy!