November 2, 2005

GirLs JuSt WaNNa HAvE Fu- un


Vannaerobic. Oldiser. Spretting av pupper og veiving av kroppsdeler. Tunga ut av munnen. Aerobic-intsruktør med pannebånd og tights og en DUNDRENDE stereo med Cyndi Laupers enkle beskrivelse av det kvinnelige kjønn. Girls just wanna have fun. Damene i det klora vannet har det fun. Veldig fun. Hanna og jeg havna i uløkka. Det var ingen vei tilbake, så vi deltok. Vi veiva og hoppa. Mest av alt gjorde dette oss ekstremt fnisete. På en absurd uvirkelig måte fristet dette til gjentakelse. Litt glad-dans i bassenget er bra for psyken har jeg hørt. Hanna og meg selv gikk i dusjen for å unngå damerushet, og plutselig hører vi høylytt bongotromming ute ved bassenget. Aerobictimen når nye høyder med Safri Duo (den såkalte russesangen).

Det som virkelig gjorde inntrykk på oss var dog den ekstremt gammeldagse garderoben, med rare løsninger og egne soner for avkledd og påkledd og avskodd og påskodd -for ikke å snakke om "forbudt å ta MED seg badetøy innenfor denne streken- sonen". Vaktene patruljerer og sjekker om du har kledd av deg alt. Yes sir, her er det dusjing i nettoen. Vi er vel ikke noe vanskeligere enn alle andre.

Konklusjonen må bli at underholdning på et slikt nivå definitivt er verdt de 40 kronene det koster. Å stige inn i den flotte 70-talls (garderoben), 80-talls (musikken) og 90-talls (intsruktøren) atmosfæren Tønsberg Svømmehall kan skilte med er ikke alle bortskjemt med.

10 comments:

Agnetha said...

Neste besøkende blir nummer 1000!!!!!

Anonymous said...

Dum di dum... ;)

Agnetha said...

Hæ???

Anonymous said...

Hehe.. ;)
Arti.. :P

Agnetha said...

Ett-tusen og ti!!! Telleren går berserk :D

Anonymous said...

Husk på det at Blogger sine countere teller antall treff på siden, ikke unike treff. Dvs. at hvis en og samme person er inne 10 ganger hver dag vil du få 10 treff bare på den ene personen ;)

Ville nok anta at jeg står bak en DEL av de treffene :P

Anonymous said...

Trimkvarteret på NRK: Ta deg ei bolle! ;)

Anonymous said...

Grattis me overstått dag Agnetha!!! Eg visste d jo..men selfølgelig klarte eg å gløyme det!!!Ha du fått gåve frå turid forresten? eg va me ho å kjøpte den..veldi fin!!:-) Stooor klem!!

Agnetha said...

Ja, den gaven har jeg fått, det var en høydare!!! Tusen takk for gratulasjonen:) Klemmings!!

Anonymous said...

Jeg må si at planen med stuping gikk litt i grus der..."nei i dag er det bare damesvømming så bassenget oppe er stengt"...HELLO! Å bli tvunget til gæmlis erobic var...eeh spes!Men må si vi er sporty! Lenge siden jeg har fnist så fælt...og i ettertid