December 21, 2005

Stemningsfullt


Nå vandrer fra hver en verdens krok
i ånden frem, i ånden frem
et uoverskuelig pilgrimstog
mot Betlehem, mot Betlehem.I helgen var jeg på Blefjell. Vi gikk på ski hver dag, og det var rett og slett nydelig. Jeg ble helt slått ut av all den fine naturen, den herlige stillheten og det flotte lyset. Løypene var perfekte og jeg hadde god gli. Sosialt og trivelig, og balsam for sjela. Fikk ladet opp og stresset ned før jul. Det trengte jeg gitt. Var veldig godt. Vi hogde juletre og pynta til jul i stua der oppe på hytta, det blei noe harry preg over pynten, men litt koselig også.. fikk på en måte litt Vazelina Bilopphøggers- vibber. I dag skriver vi 21 desember. Det er bare tre netter til jeg skal stå opp, sette kontakten i på juletreet, grave meg ned i pysj, dyne, godis og "Tre nøtter til askepott". Roe ned, føle fred og alt det der. Blir deilig! Ha en fin mikrolillejulaften, alla i hop! Brillene mine er ferdig produsert allerede! Great! Da slipper jeg å sitte oppi tv'n for å faktisk SE de tre nøttene til askepott.

6 comments:

Anonymous said...

Vi får endelig håpe at nissen kommer med godterier til julestrømpa i år også! Tenk om han ikke kom da??????????? Det skulle tatt seg ut.

Agnetha said...

Julekalendergodiset har hopa seg litt opp, da..får ha det i bakhånd.

Thomas said...

Høres og ser ut som en herrlig tur :) Men nå kommer jeg snart hjem! Gjør plass!! ;)

Anonymous said...

God gli Agnetha...? hmmm...ha ha ha

Agnetha said...

HAHA
altfor god gli...nesten:)

Anonymous said...

Jeg kan jo skrive masse plompt om at AG har god glid i sporet sitt, men det er vel ikke nødvendig.(?) Selv skal jeg jobbe i jula. Noen må jo holde samfunnet i gang når julen ringes inn og jeg vil helst haq ørepropper og sove videre... Har fri nyttårsaften, da, så det er bare å invitere meg om det er no party. (Har jo vært på nyttårsaften hos deg før, jeg, Agnetha... Om du husker? Jeg husker ikke :p Hehe)