January 3, 2006

Åsså 2006 a gitt

Ja, det er 2006, dere! Etter en kjapp titt i dagboka mi, kan jeg melde at jeg ikke har skrevet noenting siden 8. november...det er bare bittelitt som har skjedd siden da lissom. I går var det 14 minus, men jeg hadde ikke brillene på, så for meg så var det jo bare 5 minus. Kulda spiste seg gjennom marg og bein, der jeg gikk i en forholdsvis trang olabukse og jakke ovenfor rumpehøyde. Jeg har bare en ting å si til det..kulde er VONDT!!! Så tenkte jeg.. hva er verst av å fryse og svette. I og med at jeg antakelig skal svette i tre måneder i verden...det verste er å svette, for hvis man er ekstremt varm, så er det lissom bare mulig å kle av seg til nettoen..lengre inn kommer du ikke. Er du kald, kan du alltids kle PÅ deg. Det er fælt å fryse, men å sove i 37 grader er jo søren tute meg ikke mulig heller da. Vintern bringer med seg visse ting på et gamlehjemsvaskeri også. Utrolig møkkete klær...(som følge av for mye ribbe), ville elektriske støt når man tar klær ut av tørketrommelen (da mener jeg av typen som kan lyse vei i mørket.. ÆV!) og desverre dødsfall. Denne julen hadde vi 4. Hva er det med jul og dødsfall? Jeg skal ikke spekulere i det, men tror vinteren tærer på en gammel skrott. Nuvel.

Jeg fikk en forsinka bursdagsgave på nyttårsaften som er G.E.N.I.A.L..!!! Det er en bok med barnesitater om forskjellige ting. Noen er direkte ville...

"Navnet Kristus er ikke så moderne lenger. Det er ikke så mange som heter det nå til dags. Jeg vet bare om en og det er Kristus Sjøgren"
Maria 7 år.

UFFDA.

"I 1905 ble landene delt i to erogene soner, for at vi skulle bli bedre venner. Nordmennene likte ikke å romstere sammen med svenskene. På den annen side er svenskene blitt veldig flinke i ishockey etter at vi dro"
Tinius 8 år.

HEHE.

"Jeg er bestevenn med en innvandrer, men jeg tror ikke han vet at han er innvandrer. Jeg har i alle fall ikke sagt noe.
Samuel 7 år.

NEI, DA SÅ..


"Jeg har sett en svenske en gang. Han hadde veldig store tenner, og så kom han fra Pakistan"
Miriam 8 år.

FLERKULTURELL?

"Bukspyttkjertelen sitter i baken og har som oppgave å sende spyttet oppover"
Krister 7 år.

ÆSJ.

"Det er vondt å få barn fordi damenes slire er tynnere enn den tjukke kroppen til ungen"
Kristin Renate 6 år.

SLIRE???

"Mamma sier at jeg er sjalu på lillebroren min Stian. Det er ikke sant. Det er bare helt vanlig hat"
Ingrid 8 år.

HAHAHA.

"I gamledager var de ikke så bortskjemte. De hadde ikke leker og sofaputer og kjeks. Det de hadde var mer grå ting, som ikke var farlige for naturen"
Haakon 6 år.

SNAKKA MED EN BESTEFAR?

Okei..jeg kunne fortsatt forever liksom. Boka er dritfestlig!!!

God nytt år til alle!


3 comments:

Anonymous said...

Unger er kule. Du var jo selv et fornuftig og tenkende barn. I 2. klasse på skolen var dere på besøk på Fagertun gamlehjem i nabolaget til skolen. I samme uke så dere film om fødsel, og det var det ALLER verste du hadde sett. Da bestemte du deg: jeg vil ikke ha barn, jeg vil bare jobbe på Fagertun! Dette har jo vi ledd av mange ganger, men jeg tenkte at dine blogglesere også ville ha glede av historien. :)

Anonymous said...

Hehe...du va festlig som unge Agnetha! Ser det for meg! Eg og fekk den boka te jul..utruli mykje bra! har hatt høgtlesing frå den mange gonga!! Misunne deg som snart ska reise!!

Anonymous said...

hei fetaagnetha!
tungen til en giraff kan faktisk bli 40cm lang så ikke rart du syns den så merkelig ut. Giraffen er også sammen med kamelen og et dyr til det eneste dyret som går passgang, så da vet du det.
P.S Jeg kjenner non som kan lage tre U'er med tungen, serriøst sant.!!
Arne Bjarne!!