December 6, 2006

info info

Det er så veldig mange jeg ikke har fått snakka med i det siste, blir litt sånn når mye skjer på en gang... ikke føl dere utenfor dere som ikke vet noe, for dere er mange :) Jeg bare tenkte jeg skulle informere om hva jeg har drevet med i det siste.. fra torsdag i forrige uke og til mandag denne uken her har jeg vært innlagt på Louisenberg Sykehus. Der har jeg fått antibiotika intravenøst 4 ganger i døgnet og generelt opplevd mye rart.. både kjipe ting og komiske ting. Summa summarum er jeg skrevet ut og mye bedre i form enn jeg var da jeg ble lagt inn (rart med det). Jeg tror jeg nesten kan skrive under på hvordan det er å bo på gamlehjem når man ikke er gammel, og jeg kan også fortelle at det er møkk, jeg gjentar MØKK å ligge på gangen når man er syk, selv om jeg ikke måtte sove der..

Jeg er ved godt mot og gleder meg til å komme på jobb igjen mandag 11. desember!

Sykehus er bra for helsa, men allikevel kan jeg ikke si jeg digger det..

7 comments:

Glenn André Sommerstad Moskvil said...

Dette hørtes nokså alvorlig ut Agnetha! Intravenøs antibiotika fire ganger daglig!?! Hva har skjedd? Tydeligvis noe jeg har gått glipp av på veien her... :S

Agnetha said...

Ja, det er fler enn jeg kan telle på en hånd som har gått glipp av dette her. Når man ligger på sykehuset så orker man ikke ha så mye kontakt med folk.. det er ikke så alvorlig, men jeg hadde en stor infeksjon i kroppen og lungebetennelse og trengte hjelp til å bekjempe det mer enn med tabeletter. Jess..så sånn er det:)

Anonymous said...

Hei!
Sykehus og infeksjoner hørtes ikke noe stas ut... Men bra du er blitt bedre!! Hvis du kjeder deg kan du sjekke ut den linken her: http://thesartorialist.blogspot.com// Viser streetfashion fra new york, med bilder av masse rare mennesker! Nesten som å sitte på café og se på livet! ;)God bedring!

Agnetha said...

Takk for tipset, takk og lov så klarer jeg å kle på meg og spise frokost uten å bli vissen nå da...:)

Thomas said...

Har du vært såpass sjuk, Agnetha? Hmm...ja, bra du er bedre igjen, da. Du får kose deg de siste dagene du er sykemeldt :)

Her er det mye som går en hus forbi, gitt. Er vel bare å venne seg til det.

Sees til jul en gang, da! Hvis du har tid...!

Anonymous said...

Uffa, hørtes skummelt ut.
Håper formen er bedre nå. Er kjipt å være syk i jula. :(

-Ina

Agnetha said...

Jeg er myyyye bedre :) takk takk alle sammen! Tilbake på jobb nå.. det er godt i grunn!