November 6, 2007

Ms. CRYIN-A-LOT


YES. HAPPY TO INTRODUCE MS. CRYIN- A - LOT!
Jeg er helt utrolig! Tårekanalene mine er mer tilgjengelige enn vafler på auksjon. Herlighet. Jeg kan tute for den minste ting. Fra å være en ganske uttørka griner i en del år har jeg i løpet av det siste året blitt hormon-grinern av de store. HVA SKJER? Altså, på en måte føler jeg at dette har kommet med alderen. Jeg har noe biologisk inni meg som gjør at jeg blir berørt av de dummeste ting. Ofte skjer dette når jeg ser på tv. Det kan være en trist historie, en glad historie, en som vinner noe (brann vant seriegull), en som taper noe, en som bare er en flott person - you NAME it. Jeg griner ofte og gjerne av Ekstrem oppussing og So you think you can dance.
På jobben lar jeg det stå til når jeg får skryt, det er en sikker vinner for krana... eller jeg kan få tårer i øynene av foreldre som gir en tilbakemelding som rører ved meg. Noen av barna har fått småsøsken, jeg kommer "tett" på nyfødte barn og stolte foreldre. Da sitter det løst altså.
Mon tro om jeg hadde funnet ut noe sånn helt ur-instinktivt som kunne forklart dette. Er det fordi jeg er i fruktbar alder og at hjernen min prøver å reklamere for unger og familieliv. Jeg har en frustrasjon for denne grininga fordi at noen ganger så passer det seg rett og slett ikke!!! Når jeg nå går inn i min 4 uke som forkjøla er det også en tett forbindelse mellom en nese som renner og øyne som renner. Så dere kan tenke dere at jeg er til å vri opp for tida.
....Now if you'll exuse me - finale i So you think you can dance på tv.

7 comments:

marianne said...

Kjææære...
Det e fordi du bjunt å verte gammale! Du må forandre i indexen din;) kan kje skryte på dej at du e 24 no lenger...
Savna dej...
Klem

Eirin said...

du har min fulle forståelse agnetha! jeg strever nemlig med det samme. også kunne du ikke kommet på bedre eksempler enn det. brann som vinnner seriegull, ekstrem oppussing og so you think you can dance. herlig!

Agnetha said...

HAHA! Bra jeg ikke er aleine i klubben....;)

Liv Jorunn said...

Å nei da..på ingen måte! Jeg vet AKKURAT åssen du har det. Griner av så og si ingenting jeg...

Anonymous said...

Sånne søte grinunger dere er!

Agnetha said...

Vi ER det tenk. Grin.

Randi og Henrik said...

Eg eg melde meg gjerne inn i denne klubben...kjenne meg SO igjen! Bli heilt forskrekka over meg sjøl av og te. Godt å vete at eg ikkje e åleine..