August 24, 2008

OL - et nytt ord i smsordlista

For å avklare en ting først... OL, VM, EM og liknende forkortede aktivitetsarrangementer- verste jeg vet. Tar all oppmerksomhet på tv, i avisa, på pc... gjennomsyrer hverdagen min helt plutselig og varer lenge (hjelper ikke at Elling tenker det motsatte av meg om dette).

Se nøye på dette bildet. Er det noe annerledes meg meg? Er det et nytt drag i øynene? En sløvhet - en kvikkhet? Kan man si noe om hva som har skjedd med det ellers så rolige fjeset?!?

Joda, det som har skjedd er OL i Beijing 2008.

Jeg er hekta... jeg er på tryne interessert i stupekarakterer, trippel rotasjon og salto, håndballprestasjoner, hestedop og riding (den er kanskje ingen sjokker..?), spydkast til rekorder, bønder fra Horten som griner på tv, synkronsvømming, synkronstup, volleyball...Ahhhh!!!

Det er selvsagt et par grener jeg IKKE er interessert i, og de sier seg selv.

OL 2008 har faktisk interessert meg mer enn noe annen sport (i alle fall siden Brasil - Norge i VM) i hele mitt liv. Jeg har faktisk sett på sport fordi jeg har hatt lyst, og ikke fordi jeg må. Jeg har beskjedent vandret forbi en sportsbar og tittet inn akkurat i tide for å se Torkildsen KNUSE alt av motstandere med et kjempekast...Nå har jeg til og med laget en konkurranse for meg selv, hvor det gjelder å gjette karakterer og kommentarer på stup-prestasjoner med lyden av på tv. Jeg har i alle fall fått med meg en del viktige momenter...men noen ganger synes jeg det er helt usystematisk - så det er kanskje et par ting jeg mangler.

Ellers i livet så er jeg tilbake på jobb - og i august består jobben min av å rive mor og barn fra hverandre som et vondt plaster i slutten av deres permisjon, deres år sammen hvor det bare har vært dem. For å si det enkelt - det ER vondt for barna...og det er VONDT for mora. Så det blir en god del hyl og skrik og tårer kan du si.

Snart kommer deilige Greys Anatomy og verden retter seg opp igjen.


1 comment:

Anonymous said...

Det må jo være ENTEN ELLER...!
Ikke bare littegranne interessert, det går ikke an.