September 27, 2010

Oh baby baby!


Jeg tenker nesten bare på en ting for tida.
Baby. Fødsel. Våkenetter.
Jeg har aldri gjort dette før, og det er vel derfor jeg blir stressa.
Jeg er større enn på bildet nå, men det går greit fortsatt.

Jobber som vanlig og lever som vanlig, bortsett fra at jeg ikke jogger så mye og sånn. Det har blitt dårlig med trening, gitt. Og blogging. Det er vel så mange tanker, at det blir vanskelig å blogge litt bare... Nå har jeg ca. 4 uker igjen på jobb før permisjon. Det er helt uvirkelig og umulig å forstå at det er sant! At jeg kommer til å få bruk for gulpekluter, ammeinnlegg og barnevogn... helt merkelig.


Men jeg er enspora, så når jeg lurer på om det er noe mer jeg skal blogge om, så kommer jeg ikke på noe mer. Bortsett fra at jeg elsker høst, og at det gjerne måtte stoppet slik det er nå. Friskt men ikke for kaldt, mørkere men ikke nattesvart fra klokka 15.oo..

hilsen snart mamma.


5 comments:

hvorfor ikke... said...

Å, endelig et skikkelig magebilde:) Sånne oppdateringer liker vi! Du ser jo så sprek ut....joggingen får du ta igjen siden.

Løper du gatelangs nå, kommer bare bilistene til å stoppe å lure på om du er på vei til fødeavdelingen;)

Det er virkelig uvirkelig, som du skriver...og nesten like rart at mormoren blir mormor...

M said...

Så flott bilde, da. Det er rart, men VELDIG fint å tenke på at det faktisk skal komme en baby ut av magen. Miraklenes tid er ikke forbi - og mormoren er klar.

Agnetha said...

HAHA! Ja, de tror vel kanskje jeg er på vei til fødeavdelingen. Om enn på en litt utradisjonell måte.. Ja, det skal visst komme en baby ut av magen. Verden er underlig. Og det som også er veldig rart er at jeg som blogger så sjelden kanskje ikke blogger igjen før jeg er mor..!? HALLO. Så hyggelig at noen sjekker bloggen min selv om den er nesten dau.

GAM said...

Stadig innom og titter litt :) Så du får fortsette å blogge om løst og fast :)

Agnetha said...

Ikke verst!! ;) får kanskje bedre tid til å blogge i permisjonen, eller kanskje dårligere tid? :)