September 22, 2005

Dum di dei..Brasil? Ja, HÆ?? BRASIL??


Oh, shit!!!! Sier du det?
Det er altså helt sant. Jeg vet Marianne fikk en sånn "åpenbaring" idag, og det fikk jeg også! Plutselig så skjønner jeg på ordentlig at jeg faktisk SKAL reise! I skrivende stund har jeg ikke den følelsen. Jeg bare tenker at jeg skal, men når den følelsen av at dette er virkelig og sånn..da blir jeg helt mo i knærne! 70% av tida skjønner jeg nemlig ikke at Brasil i mars 2006 er et faktum! At jeg skal stå på Gardermoen å sippe antakelig, uten vinterjakke, i snøvær, for jeg skal til Copacabana, og når jeg kommer hjem er det juni i Norge. Det er altså helt sykt, dere!? Eller hva syns du??

I dag har jeg syklet to mil, hatt min andre mer deltagende vakt i hjemmesykepleien, og i morgen har jeg først vakt på Nes i vaskeriet, før jeg tar ei litta pause og fortsetter i hjemmesyk. på kveldsvakt. Har dagvakt på lørdag og søndag (første vakt ALENE)...og så er det bestefar 76-årsbursdag hos oss etter jobb søndag. Så hvis ikke jeg er å få tak i, så veit du nå hvorfor! Da skulle dere være rimelig godt oppdaterte!

Nå trenger jeg litt søvn... BRASIL?? Are you kidding me?? HÆ? OH my GOd. Natta!

4 comments:

Anonymous said...

Nei, fydda! Ikke sånne stygge ord...

Agnetha said...

Marianne sier det, og da er det ikke stygt! VISSTE du ville kommentere det!

marianne said...

Å HALLO?!? kan kje bruke mej som målestokk da!:) Dessuten so står det på lista mi over ord ej skal slutte med... *plystre*

Agnetha said...

Ikke oh my God? Det stod kødda der..men jeg har rettet det.