October 26, 2005

En god latter


Vi får reklame. Pappa og mamma har lenge vært uenige om den lille klistrelappen som kan stå på postkassa "Reklame - Nei takk!". Så langt har den ikke vist seg. Det er en positiv ting med dette, som alle som ikke får reklame går glipp av. Bladet "nytt og nyttig". Jeg har letet etter noen nettside for dette bladet, men ikke funnet noe. Jeg skal spare på de bladene vi får, slik at andre også kan få glede av dem. Nå vet jeg ikke om familien Fevang har spesielt sær humor, og derfor finner dette bladet spesielt morsomt. Vi ler i alle fall. Vi ler så vi griner. Vi ler på nivå med Tufte IL- underholdning..

Bladet inneholder en MASSE unyttige og særdeles stygge produkter, som man ikke skulle tro noen noensinne hadde tenkt på å finne opp. Produktene er beskrevet på mange forskjellige, meget kreative og ganske barnslige måter. Med overdrevent mye adjektivbruk. For gamle damer tror jeg alt i bladet virker svært nyttig og meget tiltalende. For det er bare hjemme hos gamle damer man snubler borti slike ting. Bladet har blant annet en serie med behagelige (GYSELIGE) plagg som beskrives som følger:


1) Den populære "Mariebuksen" : Her er buksen for deg som liker å se velstelt ut. Holder fasongen - du slipper "knær" selv etter timer i bilen eller på bingoen.

Denne buksa står (mest sannsynlig) av seg selv pga all pressen i beina og ser helt neandertal ut. Fargene den kommer i er nok til å gjøre deg sjøsyk. Hvor mange bukser får man egentlig knær i... bare joggebukser.

2)Regnponcho: Du er alltid sikret å holde deg tørr når du har denne regnponchoen i bagen. (eller PÅ?) (...) Ponchoen kan klypes sammen mellom beina så den holder seg på plass...

Kommentar:Ponchoen er helt grusom, men det beste er at den står som julegavetips.. Den ligger vel kanskje til og med UNDER sokker på ønskelista.

Praktiske gjenstander:

1) Værvarselshus: Koselig, lite hus som viser hvilket vær det blir. Kommer mannen ut blir det dårlig vær, kommer kvinnen ut blir det fint vær. Huset er dessuten (ikke verst) utstyrt med gradestokk for måling av temperaturen.

For det første er "huset" som alle andre ting i katalogen dritstygt, for det andre.. Kikk ut av vinduet, så ser du BÅDE gradestokken og været samtidig.. penger spart.

2) Skaptrappen: (2- pakning med miniatyr-trapper som du kan sette i skapet). Nå kan du med en gang se hva du har i skapet og slipper å lete og løfte på alt. Oversiktelig med tre hyller.

Dette produktet er demonstrert med et FØR og etter bilde.. Og man kan ikke UNNGÅ å se hvor nyttig denne trappen er..

3) Isbroddenes "Rolls Royce" gir deg den beste beskyttelsen du kan få (ingen kommentar).

Nytt og nyttig- katalogen er størst og best på én ting: Forferdelig pynt og nips, som alt ser ut som det er laget av plastikk og er dekorert med de sterkeste og mest forstyrrende fargene du kan tenke deg. Nå er julen i anmars (kom an, det er jo faktisk oktober!!) med følgende gyselig julepynt..

Fortløpende:

1) Nydelige orkideer som er så naturtro at du nesten ikke kan se at de er kunstige.

2) Nisseluetrekk til spisestuestolene. En lignende juledekorasjon skal du lete lenge etter! (det er ikke jug). ( Du trekker altså en svæ lue ned på stolryggen)

3) Syngende elg som henger på veggen og synger julesanger - den perfekte gaven til den som har alt! (eller...?) Elgen reagerer på bevegelse og starter å synge når noen beveger seg.

(den er jalla-utstoppet og med en stygg plastikk-krans i grønt og rødt rundt halsen)

4) Stjernestaver (tynne og spinkle i selvvlysende grønt) lager en koselig atmosfære når mørketiden siger på. De lades opp om dagen og lyser uten elektrisitet når det blir mørkt. Sett dem oppover innkjørselen f.eks. Nyttig, dekorativt og koselig!

5) Speileggformer: Overrask familie eller venner med speilegg i forskjellig form - engel, snømann, juletre eller bjelle. Leg formen i stekepannen og knekk egget oppi. Festlig til julefrokosten! Laget av metall.

(fantastisk.. rett og slett fantastisk)

Til slutt en skikkelig godbit:

"Gavepapirorganisator": Endelig orden på innpakningspapiret. Hendig bag som er tilpasset gavepapirruller og har eget rom til tape, bånd og saks. Med på kjøpet får du 4 ruller med bånd a 30 m, saks og tape-dispenser. Enkelt å holde orden og lett å ta fram.

Kjære venn - du vet aldri hva du får til jul. Jeg har katalogen i min høyre hånd.

God kveld:)

6 comments:

Ritaspensamiento said...

hehe!festlig! men de skaptrappene virket egentlig litt ok... ;)

Agnetha said...

;) hehe... ja, jo... men på bildet kommer det klart frem at det hadde vært like ok uten.. :)

marianne said...

Hahaha!:D Ken andre enn Rita kunne seie nåke sånt? "Ser så greie ut atterede!" Men skal da være litt einige. Ta alle dei tinga du ramsa opp der so e vel kanskje skaptrappa det ej ville valgt hvis ej måtte velge nåke..

Agnetha said...

Ja... kanskje..men er så morsomt at Rita sier det :) helt genialt! Hadde det ikke vært for at denne skaptrappen er ytterst spinkel, med små upraktiske trinn, såå.. skal jeg si meg bittelitt enig!

Anonymous said...

Veldig godt poeng! Hvorfor paps ikke vil ha på klistremerket med "Uadressert post, nei takk!" strides de lærde om, men mams og jeg har en teori om at han synes synd på de som distribuerer denne søpla og har et visst antall de må bli kvitt...

Agnetha said...

God teori.. jeg vil bare le:)