October 31, 2005

Musikkelskeren


Jeg sitter i skrivende stund på Coldplaykonsert... Ja, overført pr. telefon that is...Jeg grøsser over HELE kroppen, fra topp til tå. Det er en underdrivelse, så da kan du sjøl tenke deg. Jeg har fantastiske venner som er ekstremt omtenksomme. Jeg elsker Coldplay, men kunne ikke dra på konsert, kusina mi skal ha all ære for å ta telefonen til meg med de utrolig digge tonene til det utrolig bra bandet. Hun har lagt på nå og ringer meg opp igjen når "Fix you" kommer.. Yes!

På fredag var ei annen venninne på avskjedskonsert med Span, tror du ikke hun gjorde det samme. Psykokiller- kes kes- seee, fa fa fa far- fa fa fa fa far better!!! Jeg sang med jeg! Det finnes mye bra musikk, men det er bare noe som får hårene til å reise seg i nakken. Sånn musikk er himmel på jord. Rett og slett. Har jeg en dårlig dag, kan en bra låt gjøre hele forskjellen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har det sånn. Enkelte mennesker har et mye mer overfladisk forhold til musikk. Det virker kjedelig.

Jeg har vært i Oslo i helgen, kost meg med venner og kjente, brukt mye penger på mat og drikke og godt selskap. Det var mildt sagt utrolig fint. Det skal i alle fall få meg gjennom en intens jobbuke som ligger foran meg. Dere får unnskylde meg, for jeg skal snart på konsert igjen.

En fin uke ønskes deg!
Mvh blogg-sjefa.

2 comments:

marianne said...

"Enkelte mennesker har et mye mer overfladisk forhold til musikk. Det virker kjedelig" ?!?!

Sorry mej førr at ej ikkje henge helt me på Span eller Coldplays siste refreng da...

Agnetha said...

Blæ, Marianne, du er jo ikke en av dem da... Jeg mener sånne som har Britney Spears i bakgrunnen 24 timer i døgnet..