June 19, 2006

Grådigheten seirer.

Okei. Det er igjen fastslått. Odd Børrezen hater måker som "skal ha skal haaa", men kanskje vi mennesker skal feie for vår egne griske dør før vi hakker løs på måkene. Tro meg. Jeg var på Tønsbergdagen (kombinert med matfestival) og så alle de GÆRNE folka som kretset rundt gratis smaksprøver på brød, bolle, kylling, potetsalat, smiley-pomfritt og vann fra springen (VANN!!) som om de aldri hadde sett mat. Små plastikskåler og gafler florerte på Tønsberg torv denne varme torsdagen, hvor alle sørget for å kapre enda en ekstra skål med to gratis pomfritt-biter. Jeg sier det igjen ass..skal ha skal ha...Vi elsker gratis ting. Det er nok en gang slått fast. En spring som var montert opp på torvet med vann fra offentlig toalett og GRATIS flasker til å fylle opp så mye du ville. Over 3000 flasker gikk unna som hakka møkk, og plutselig blei det tomt gitt....

Jeg henviser i denne sammenheng også til www.gjerrigknark.com hvor man kan surfe seg gjennom gratis vareprøver på parfyme, papir og truser... gratis er gøy. Sånn har det blitt!

Personlig løp jeg rundt og smakte på diverse mat og godsaker på Tønsbergdagen, på rommet mitt ligger en oppfyllbar vannflaske med gammelt vann fra Tønsbergdagen og jeg sitter i skrivende stund og venter på en tre-fire forsendelser med prøver på ark fra England og krem fra Frankrike fra gjerrigknark.com. Jeg innrømmer gjerne og det syns jeg du og ska gjørra.

2 comments:

Agnetha said...

Dagen etter at jeg skrev dette innlegget om gratis ting, så får jeg en mail.."gratiskonkurranse!! vinn masse premier!" ...ironisk.

FatCat said...

Hahaha!
Kjempebra:) Og jeg innrømmer glatt at gratis - og noenlunde brukervennlige- ting er attraktivt for meg :)