June 14, 2006

Kliss klass prinser og sånn på en rosa sky

Jeg møtte han på en fest, og nei, han så ikke ut som en frosk, men han var uaktuell. Akkurat da. Så plutselig blei han veldig aktuell. Det begynte med kiling i magen og fortsatte med hundrevis av sommerfugler. Nå er han lissom klippen. Uten å være for klissete. Det skjer når du minst venter det heter det. Jaggu er det nok et ordtak som stemmer gitt. Kanskje det egentlig skulle vært, det skjer når du minst ønsker det. Er du ABSOLUTT ikke på jakt, så kan det fort skje ting.

Jeg har bodd i kollektiv med tre andre single jenter i to år. Vi var single og nøt det en del, hata det en del. Når vi hata det som verst virket det som om det aldri skulle skje noe, og at vi var ment til å jobbe frivillig i suppekjøkken og være barnevakt for venninners unger etterhvert. Så flytta vi fra hverandre. Rita skulle ikke ha kjærste, hadde ikke tid. Linda skulle ikke ha kjærste, det var så mye greier og Marianne og jeg skulle ikke ha kjærste fordi vi skulle ut og reise. I løpet av året etter fikk tre av oss kjærste. Jeg prøvde å utsette det i det lengste pga av reisen. Utsatte det helt til rett før jeg skulle dra. Like greit å være ung og dum ikke sant!?.... det sa vel bare pang og så satt den i sikringsboksen for oss begge.

Som et lite sidenotat til Mariannes blogg www.marianneslund.blogspot.com kan jeg si at jeg ikke tør annet enn å leve i nuet. Skulle jeg fulgt i mammas fotspor hadde jeg vært smelt på og sitti med hus og lån, gulp og bæsjebleier opp til strupen. Nei, jeg må bare ta livet her og nå jeg. Jeg begynner å jobbe i august riktignok, og føler at det er litt voksentilværelse i seg selv. Inntil videre må jeg ta det litt som det kommer..lism. Resten får vente til jeg kommer dit.

Dette var en lang og fjasete presentasjon av det enkle faktum at jeg er sammen med en som heter Elling (jeg veit, stilig navn) og at han ser sånn ut:
Elling liker: fotball, milkshake på Mc'en, dundersalt, pølser, fotball, liverpool, golf på x-box med gutta, henge med gutta, grønt, brunt, grått og beige tøy, shopping("men jeg er IKKE homo"), lese avisa, er litt godterivrak og liker forhåpentligvis meg. Joda, jeg vet han liker meg.Jess, jeg regner ikke med at jeg kan si at jeg vil ha meg frabedt sleivspark fra folk med dette innlegget. I og med at det er en eneste stor klisje. Det måtte gjøres. Siden Elling sa, du kan jo blogge om meg, det ER en stund siden du har blogga nå, ja, så blei det sånn. Selv om han tøffa seg og fikk meg til å se ut som kontrollfrik tidligere ikveld...sånn er det med gutter ass.

12 comments:

marianne said...

Takk for at du så anonymt ikke avslørte hvem av oss i kollektivet det var som IKKE endte opp med kjæreste i løpet av det siste året. Det gjorde godt for selvfølelsen at jeg ikke ble hengt ut som den eneste som ikke greide å hale i land noe mannebein i løpet av disse årene. Jeg vil gjerne beholde den statusen i fremtidige innlegg, frøken Fevang.

marianne said...

DAMN!!!

Anonymous said...

Hus, lån, gulp og bæsjebleier? Jeg vil heller si det sånn: ny mann, nytt hjem, ny unge, kos, kos kos.
Smelt på? Ja, ja. :)

Agnetha said...

You said it Marianne ;)

Anonymous said...

Klippen elling(ja jøss for et stilig navn) er noe holder deg fast i når stormen uler som verst. Med sine robuste 2,10 på strømpelesten er det ingen over, ingen ved siden av denne tapre legesønnen. 3 ganger hurra for nakken!!

Agnetha said...

Næmmen, har du kommentert sjøl du a? :)

Eirin said...

gratulerer med elling! dette var koselige greier syns jeg ass.

Agnetha said...

Takk skal du ha Eirin! Er überschönt! Håper du har en fin sommer? ;) tjøss klapp og klemm

Anonymous said...

elling er en bra kar ass. fyttegrisen. der har du gjort et kupp. tommel opp.

Agnetha said...

ELLING!!!!!!!!! haha..

Agnetha said...

Hmm...anonym nr. 1 her er visst ikke Elling, så da blir det bare tipping på den personen egentlig..:) jeg tror kanskje jeg vet hvem det er.

Anonymous said...

Hehe...virka som en kjempefyr Elling!! Godt at du e tebake Agnetha!! Klem frå regnfulle Bergen og Randi