February 6, 2007

Stockholm på 2 døgn

Ja. Så hadde Elling og jeg vært sammen i ett år. Det var verdt å feire syns vi. Jeg gav ham en flybillett i julegave og så var det gjort. Vi har ikke hatt så altfor mye penger å sløse med etter jul, og reisen ble deretter. Vi hadde det gøy likevel vi. Her er noen bilder fra turen vår. Når økonomien blir bedre kan vi kanskje unne oss litt mer på slike turer også.


Jeg prøvde å tvinge min kjære til å posere foran dette ærede paret. Bildet var klistra over en stor vegg der vi ramla ut fra flyet. Elling syns det hele var griseflaut, men gikk motvillig med på å ta bilde av meg..
Her gir Elling villig en enkel demonstrasjon av hvor lite bad vi hadde.Jeg følte jeg måtte legge til en demonstrasjon til.
Det var litt klein stemning da vi tok dette bildet i hovedshoppingstrøket i byen, men vi syns begge det blei et morsomt bilde til slutt. I Stockholm har de sånne løver både her og der. Tror det er estetiske veisperringer.

På vei inn i "Gamla Staden". Sjarmerende bygninger og store byggverk..

Sjarmerende mennesker.


Elling er svært skeptisk i krigstidsheisen som dundra og gikk på hotellet.

Her har'n finni den amerikanske favorittisen sin og bestemte seg for å spise sånn ca. 3/4 før middag. For kunne jo ikke fryse den ned igjen må vite.
(han klarte ikke å spise 3/4..)


ER det bare meg som synes disse byggene var fascinerende? Må jo være litt rart å gå på et gulv som er i "løse lufta"?Denne karen har som jobb å holde dette skiltet oppe tror vi. Han stod og leste lenge og vel mens han holdt skiltet oppe...


Denne karen har som oppgave å prøve lua til Elling.Morro på H&M.Siste svenske måltid på en stund.


Bye bye Stockolm.
puss puss.

5 comments:

Agnetha said...

Å!!! Jeg har nå redigert disse bildene med teksten opp og ned i mente, nå gidder jeg ikke mer. Selv om jeg ikke er helt fornøyd. Så det så.

Anonymous said...

Det ser jo koselig ut dette. Tusen takk for det fine kortet, der er akkurat sånne kort jeg liker å få!
Hva mener du med klein stemning...?

Anonymous said...

Ååå, ditta såg rett so koselig ut! Kjekt me masse bilde!:)

Liv Jorunn said...

Golv i løsa lufta ja... hva med hver gang du går på en bru, tenker du på det da óg?
Og by the way: som sagt er det bare å komme til Indo. SKal følge deg til frisøren jeg...

Anonymous said...

Så heldige dere er! Håper alt står bra til der hjemme, og at jobben ikke tar liv av deg;) Besøk til vårt "harde" studentliv i England er hjertelig velkomment! Cheers!