January 30, 2007

Ooohh, aahh, ååh!

(på forhånd Marianne;blir du sur for dette bildet er du teit. Vi er fine, dessuten et koselig bilde!)
For et sted jeg har funnet meg dere...Jeg har meldt meg inn i et treningssenter og min første tanke da jeg hadde fått omvisning var; når kan jeg flytte inn? Det VAR så utrolig classy og deilig der..Marianne- du hadde dåna. Dette stedet er nesten et lite spa inni garderoben. Garderobeskap og sånn er i lissom-teak og det er tre vasker der som hver har en lillarosa hårtørrer ved siden av seg. Lengre inn i gangen er det først VANLIG badstue på venstre side, så et steambad "her kan du lissom få rensa opp i porene dine da vettu!" (hun som solgte meg kontrakten kunne selge stedet også..) disse to varme rommene etterfølges så av en liten trapp opp til en vannkulp som man kan bli frisk av å dyppe seg i: 12 grader.. men duuu og duu så herlig det var der. Jeg innrømmer mer en gjerne at jeg liker fasciliteter som disse..det er lissom så..nytelse!
Rømme fra hverdagen og bare trene og etterpå kose seg.
Jeg er 110% overbevist om at jeg kommer til å gå ut fra det treningssenteret med et fornøyd glis om munnen mer enn en gang. Alle kondisjonsapparatene har egen liten tv-skjerm "Vet du hva, Agnetha? jeg syns du skal komme ned HIT for å se på Alle elsker Raymond eller nyhetene, jeg! Du skal sikkert ut en tur på butikke uansett, og kommer du innom her en halvtime, så er allerede mye gjort! Du trenger ikke trene en time hver gang vettu!" (dama var så hyggelig atte..hun appelerte til meg som bare det, selv om jeg syns det var fascinerende hvordan noen kan selge altså..) Bare å ta med seg ørepropper og "benke seg" på skøytemaskinen eller sykkelen foran Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Chandler og Joey. HÆ? Du er litt imponert? Jeg kan i alle fall si så mye som at jeg gleder meg til jeg skal trene der, det blir GØY! I tillegg til alt jeg nå har sagt, så har de explorer-timer hvor man får prøvd seg på nye ting, som f.eks hoppe på en halvmåne-ball, det er visst noe som heter BOSU (romvenninna mi var overbeigstra). Det morsomme er at jeg bare kan logge meg inn på nettsidene deres og booke meg en aerobic eller spinningtime neste mandag og ha reservert meg plass! Ganske enkelt genialt syns nå jeg. Nå tror dere kanskje at det er kjempedyrt å trene her.. det er ikke SÅ dyrt da. Men såklart, billigere på studenttreningssenterne (som var mitt andre alternativ).
Jess, nei, denne jenta er inspirert ja!
Tjoho! Ha en god kveld!

6 comments:

Anonymous said...

Høres fantastisk ut! Svømmehallen i Tønsberg blekner..... For ikke å snakke om trimrommet i kjelleren vår.

Anonymous said...

Å fytte... fyttefyttefytte. Fe ej lov å vær me hvis ej kjeme til Oslo eller he du funne ditt eige lisje personal space no..?:) Høres utrulig deilig ut ialefall! Stilig side du he fått forresten!:)

Agnetha said...

Du må mer enn gjerne bli med snuppa :D kom ån!

Anonymous said...

Jeg orker ikke faktafeil - i profilen din står det at du er 25 år. + det der med at du er midt i livet. Kan du ikke fikse opp i dette kjempeproblemet, da???

Agnetha said...

Okei, men der hvor det står 25, det har blogspot regna ut sjøl fordi jeg blir 25 i år, beklager det får jeg visst ikke gjort noe med, så da får du bare forberede deg på at jeg blir 25 i år ;) har fjerna "midt i livet" ... masa :)

Anonymous said...

:D Så fint, da!
Jeg aksepterer det med 25, og innser at du blir det i år. Det er rart for jeg innbiller meg jo at jeg er omtrent det samme. Men, det er bare inni.