March 9, 2008

DUMME HUND, dumme mennesker.

Nå har jeg altså sett det dummeste leketøy noensinne. Ikke bare er det stygt og altfor "Hollywood", Paris Hilton-likt, men det er også det mest umoralske leketøy jeg har sett!!! Barbie er jo en uskyldig sak i sammenligning med dette UHYRET....

Jeg snakker om "AMAZING LEXIE":

http://www.ringoshop.no/estore/visvare.asp?vareid=2131&katid=27

Denne dumme hunden ser uskyldig ut på nettsiden, men den er ikke så uskyldig nei! Hunden er for barn fra 5 år.

På Tv2 hjelper deg så jeg denne hunden i action. Den kan mange fine sanger som f.eks:
(tatt etter hukommelsen)

"tra la la la mandle - vi skal ut å handle"

"har vi mange penger - får vi alt vi trenger"

"du er en motediva!"

"kom skal vi shoppe!"
osv.

Okei.....at noen er så dumme at de produserer sånne drittleker, DET er kanskje ikke så sjokkerende. Det som er sjokkerende er dere, at denne HÅPLØSE hunden var bestselger i lekebutikkene til jul. Da er det jammen meg noe i veien med menneskene i denne verden altså!! Uansett hvem som kjøper, uvitende eller ikke...Dette er et møkkaprodukt av en annen verden, og jeg håper at alle som merket det da de så hunden i action inndro leken igjen. Jaaa..det er lett.

Men hvilke holdninger skaper vi hos de nye verdensborgerne? Det er usmakelig!`Vil vi virkelig at barna skal bli like materialistiske som oss? Eller vil vi forandre mønsteret?


Håper det er noen foreldre, besteforeldre, tanter og onkler som har vett nok i toppen til å la vær å gi etter for presset!

2 comments:

Anonymous said...

Du får ta en prat med pappa - han sier jo at han måtte spikke lekene sine selv. Det var nok bedre tider, ja....! Fysj, disse nymotens greiene.

Agnetha said...

Den ler jeg godt av..! Spikke lekene sjøl. HAHA