April 29, 2009

Jeg har hatt et blogginnlegg på "tunga" eller i fingerspissene nå i en ukes tid, som liksom har mista piffen... Innlegget skulle handle om hvordan jeg løper. Uten at folk jeg kjenner har fortalt meg dette (noen har sagt det) så vet vi alle at jeg løper som ei kråke på fylla. Jeg ser helt gærn ut. Derfor løper jeg aldri etter bussen, det ville være å be om å drite seg ut offentlig. Du vet disse Cubus, Kappahl og Lindex-reklamene, hvor løping eller slentring i diverse plagg ser ut til å være den viktigste ingrediensen i filmen... Jeg har gjentatte ganger hatt det gøy med hvordan det ville sett ut med meg i hovedrollen.
Ei lita jente på 1.68 runder hjørnet i
den lille italienske kulissen.
Hun har på seg lekkert undertøy fra Cubus,
kroppen er hvit som elfenben/blanco
og hun deiser inn i bildet som
en virrende høne
armer og bein til alle kanter
du og du for et lekkert undertøy dere!!
Sånn kunne det sett ut. Alt jeg vet er at Elling er litt flau når vi løper ute, jeg VET DET NOK!! Ja, så den andre tingen jeg skulle blogge om var egentlig bare et åpent spørsmål. Er det bare meg, eller spiser asiatisk folkeslag mye chips, potetgull til merkelige formål og tider??


http://norwegian-speedtest.10-fast-fingers.com/

Prøv denne testen, jeg vil øve før jeg avslører hva jeg fikk :)

TA-dah

3 comments:

Marianne said...

HAHA:D
ej VEIT akkurat kordan du ser ut når du springe... aaaah, enda en av livets store glede...:) Men du e no so søte at det veie opp førr det! You go girl!;)

Agnetha said...

HAHAH!!! Det var det jeg visste :D Takk og takk..enda godt noe kan veie opp...:)

M said...

Jaså, har vi forandret layout igjen? Fin!