April 7, 2010

Okei - sonen...hva er greia med sonen?

Etter å ha sittet ti minutter med haka på knærna og tunga ut av munnen foran "programmet" Sonen på tv var jeg helt målløs. Det er det verste og største drittprogrammet jeg har sett! Ikke nok med at det var et møkkadårlig "program", men i tillegg er det i aller høyeste grad skadelig å være "programleder" der. Skadelig for psyken, skadelig for ryktet, skadelig for første, andre og tredje-inntrykket, skadelig for fremtiden til den stakkaren som ikke veit bedre enn å jobbe i dette "programmet"! Jeg vet faktisk ikke om jeg fullt ut klarer å forklare hvordan dette konseptet funker, men la meg bare si at Kristian Valens parodi gav mening når jeg så på det. Makan til å sitte og dille med håret sitt mens man synger litt techno, viser en oppgave som er latterlig lett og digger musikken i stillhet mens hele nasjonen ser på (forhåpentligvis ser ikke hele nasjonen på, for da er det trist for "programlederen", men sier det kanskje mer om nasjonen enn om henne).....


Hvis du tror du kommer over dette "programmet" - så lover jeg deg at det er som en bilulykke. Du skal ikke se, du vil ikke se, men du må bare se et par minutter for å se hvor ILLE DET ER!

På forhånd kan jeg fortelle - det er så ille som du tror....

2 comments:

Eirin said...

Jeg tror egentlig ikke det kvalifiserer til kalles verken program eller programleder den dynga der. Jeg ville sagt programflate og programflateleder.

M said...

Har ikke sett det, men så en episode av Svinesund-programmet, og det var også helt utrolig døvt. Like gøy som å se på maling som tørker. Kanskje enda litt tregere.