June 22, 2010

En leieboer i magen!


Møt min nye leieboer. En liten jente som lager liv og røre inni der. Det er ikke så enkelt å blogge om noe så stort, men nå har jeg latt det synke inn i over 4 måneder.

Hun er ca. 20 cm og antakelig veldig søt!
Hilsen ei som skal bli mamma.
(HJELP!)

7 comments:

hvorfor ikke... said...

Jeg SER hun er veldig, veldig søt;) Så morro!

Jeg pleier å sniklese litt herinne;)syntes du skriver så morsomt....og dette skal jeg i hverfall følge med på!!!

Gratulasjoner og smil fra en venninne av mormoren.

:)Torunn - (member of symøtedamene)

M said...

Å hællandussen!!! Ikke sant hun er skjønn? Jeg lurer på hvordan jeg kommer til å oppføre meg når denne lille frøken kan oppleves i virkeligheten.... I mellomtiden skal vi glede oss alt vi kan! Det er lett det:D (Det er nå jeg som blir mormoren, da.

Eirin said...

GRATULERER!!
Så koselig:)
Helt sikkert søtere enn søtest!

marianne said...

OFFISIELT!!!! :) Hurrahurrahurrahurrahurrahurrahurraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:)

Ej gleda mej sååånn til å sjå ne! Tenk at du skal verte mamma da Aggie! Det e kje til å tru! Duogduogdu kor ej gleda mej til å verte "tante":)

Store klem frå mej

Agnetha said...

Åååå, jeg ble så glad for de fine kommentarene:) Og så er det lett for en hormonbombe og bli rørt da:) Jeg må ta en liten turne med den lille når hun kommer ut, vise a fram til land og strand.. Merker at jeg er helt uten innsikt og blottet for sjenanse på vegne av den babyen her! For hun blir nok den beste!! Men så var det historien om myrsnipa da... ;)

Guttaboys Sørli said...

Gratulere kjære Agnetha!!:)) Så koselig! Finnes ikke noe som er bedre! Tru du meg;) Jeg venter nummer 4, og det er like stort hver gang, om ikke større. Og en liten jente da;) Elling, Agnetha og Berit... Klinger veldig fint synes jeg;))

I & du... said...

Gratulerer!!! Så stas :)