June 30, 2010

Sommerferie hjemme

I anledning sommerferien er jeg nå hjemme i Tønsberg. Det er veldig deilig med et lite avbrekk fra Oslo. Siden sola bare titter frem stykkevis og delt, så er jeg fortsatt ganske hvit (bortsett fra der hvor selvbruningen har tatt jobben). Jeg føler meg som en middelaldrende mann som har spist for mange pølser på shell, og som sitter så mye i traileren at han aldri blir brun. Magen isolert sett er i alle fall som magen til en sånn mann. Sånn føles det! Stor og hvit! Merkelig hvordan det ikke gjør meg såå innmari mye, for magen skal jo ikke vises så mye frem i laang tid fremover uansett. I så fall får jeg ta en runde med selvbruneren...

Det fine med å være hjemme er at det er så kort vei til stier, sjø og natur - hvor man kan rusle alene eller sammen. Det gir påfyll! I dag har jeg gått meg en rask tur, og jammen meg ble det ikke litt jogging også - det var ikke så lett med litt ekstra å dra på, men det gikk!

Denne ferien er ganske fri for (dyre) planer, vi har bilen, vi har et par hytter og vips så har vi noe å gjøre. Penger spares flittig til utgifter som kommer nå fremover. Det eneste vi skal (i forbindelse med bryllupsdagen- det er ikke til å tro at det er et år siden..) er en liten tur til Gøteborg. Vi kjører dit og tar det som en tur, og så blir det en natt på hotell da.

Håper du har en fin sommer også -
spis jordbær til du stuper så er det ikke så farlig med den sola (det gjør jeg)

1 comment:

Thea said...

Hei du!
Så koselig å lese at du skal bli mamma! Det skal faktisk jeg også. Til en liten desembergutt.
Høgtun begynner å bli lenge siden, så da må jeg følge litt med på bloggen din (men ikke sånn creepy altså).
Håper alt er bra med deg og dine.

Klem fra Thea