January 21, 2007

Okei, folkens. Spytt ut!

Nå vil jeg at du skal tenke deg om. Jeg skal legge fram en tanke jeg har hatt lenge, og som jeg en gang i Bergens studietid diskuterte med min godeste Marianne. Vi fant ut at vi hadde den samme opplevelsen av å kjøre buss. Nemlig at vi stort sett satt aleine. Bussen kunne være fylt til randen, men ved siden av meg var det alltid ledig. Jeg begynte å lukte på meg selv, begynte å lure på om jeg egentlig stinka... eller om jeg så sur eller slem ut. Sånn er det fortsatt gitt. Jeg lukter ikke vondt. Noen ganger har jeg forsøkt å smile litt sånn casual-ikke creepy på trikken. Tydeligvis har det endt opp med at jeg ser creepy ut. Som om jeg skulle sette en pistol i siden på mitt offer hvis jeg baaare kunne få de til å sette seg nå. Himmel og hav. Jeg har begynt å lure på mange ting rundt dette her. Kan det være sånn at en gammel dame velger noen som ser ekstra snille ut, og at gutter på min egen alder må være tiltrukket av meg for å gidde å sitte der, at menn som er rundt førti heller velger å stå fordi de tror jeg snart skal gå av? Veit dere hva? JEG FORSTÅR SIMPELTHEN IKKE HVA SOM ER GREIA!Tenk over dette neste gang du kjører buss. Meld deg deretter inn i klubben min på:

www.sukkogstønnviersprø.no/velkommenigjengen

10 comments:

Anonymous said...

Ikke så mye å tenke over. Ca. 6,5/10 ganger, så er setet ved siden av ledig. akkurat som om det blinker en varsellampe om at vedkommende i dette setet bærer på en farlig sykdom som alle i nabosetet blir smittet av. ikke lukter jeg vondt heller, I take greate pride in my smelling of sweet cologne and fudge. Smiler gjør jeg som regel til folka som kommer inn på bussen også, for å virke mer innbydende. Ikke sånn creapy smil, men ett vel innøvd sjarm-smil. Men niks. Det som er litt kjipt med det hele, er at du føler deg/blir beglodd på av alle i rundt deg, som om du var den vannskapningen, siden ingen vil sitte ved siden av deg. Blir litt utstøtt på en måte :P

Anonymous said...

Har dere prøvd å sette veska i setet ved siden av, sånn at det ser ut som om dere ikke vil ha noen der? Bare sitt og lat som ingenting - det ser ganske overlegent og lite innbydende ut, men de tøffeste vil be deg flytte veska for å få sitte. Bare for å ta en helt annen holdning, mener jeg..... som et forsøk.

Anonymous said...

No he vi diskutert litt ta kvart i løpet ta dei åra vi budde i lag, men ditte kan ej faktisk ikkje huske va nåke stort samtalemne..:D Sorry! Sikkert at det va mej? Va sikkert det, sida ej va den som faktisk tok buss on a regular basis i dinna byej der... Men gøy lesing iallefall!:)

Ta for praten her om dagen! Va so koselig å snakke me dej igjen - og fliire masse... Ååå, digg. Og kjekt å høyre at du kan tenke på å fly litt igjen uten at pulsej stige og håra i nakken røise sej. Gives hope for the future..;) gla i dej, snuppa..:)

Klem

Agnetha said...

Hei hå snuppa! Dette er ikke første gang du og jeg har hatt en forbigående samtale på rema 1000 på danmarksplass som du ettersigende har glemt :) det tar jeg meg ikke nær av, men det VAR deg jeg snakka med dette om!

Samtalen var veldig veldig koselig!!! :) jeg syns du og jeg blei enda mer genialt etter turen.
Kjenner på angsten over å ha blitt revet med i nye reisedrømmer...fnis.

Linda Tabita said...

..det jeg husker er at du hadde en tendens til å suge til deg de i samfunnet hadde....fart litt ille med.. :D ...var det ikke så ei stund? Du smilte søtt og så ut som en engel sendt fra oven og alkiser og lassiser strøyk bort til deg som fluene til lyset? ;p På tirsdag fant en eldre herremann ut at jaggu var det da meninga at det skulle være plass til to i det halvannen-plass-setet langt framme i bussen....der satt jeg fra før... hadde han pruppa ville jeg sannsynligvis kjent vibreringa fra rumpeballene hans....så tett satt vi... veit ikke om det er noe bedre jeg....... Finne på noe snart?

Agnetha said...

Jeg tiltrekker meg folk i disse aldre: barn opp til fem år, voksne over 60 år og ellers uteliggere, narkomane og generelt spesielle mennesker.. kan godt finne på no en dag, går i mitt eget rot og glemmer andre litt om dagen..:( det er for dårlig!

Anonymous said...

Jeg ler jeg, Agnetha. Men apropos spikerkrøller: det vil jeg anbefale. KJekt med litt forandring, og i tillegg er sovesveis blitt et fremmedord. Og krøller som ligger der jeg absolutt ikke vil at de skal ligge...BORTEVEKK! I tillegg er det ganske deilig i denne varmen. Håret er blitt litt lettere lissom. Kom til Indonesia og gjør det du. Mye billigere her ;)

Agnetha said...

JEG VIL OGSÅ HA SPIKERKRØLLER!!!!!!!!!! Indonesia sier du...hmm..:)

Anonymous said...

Jadda, tre timer i frisørstolen kom på sånn ca 180 kr vil jeg tru. Om det går opp i opp med flybillett er jeg litt usikker på, men matte er ikke min sterkeste side:)

Anonymous said...

Da er det nytt design, ja. Så fint. Agnetha, du er ikke midt i livet - det må du endre på. Du er i starten, bare. Hvordan kom du frem til det?